Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace o plánovaném zahájení výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu VZMR/3/2016 „Nákup drogistického zboží“

Bc. Trosbergová Eva

odborný zaměstnanec oddělení veřejných zakázek

  • 07. 12. 2016 16:58

Sdílet článek

Střední odborná škola, Liberec, Jablonecká 999, p.o. připravuje výběrové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky drogistického zboží. Předpokládaná hodnota této zakázky je 264 462,- Kč bez DPH, základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky - nejnižší nabídková cena, prostřednictvím elektronické aukce.

V případě zájmu zúčastnit se této zakázky - elektronické aukce zašlete své kontaktní údaje (adresa firmy, IČ, telefon, email, kontaktní osoba) včetně čísla VZMR (VZMR/3/2016) na email: martina.steinfestova@sosliberec.cz a to nejdéle do 12. 12. 2016 do 10:00 hodin.

V případě dotazů se obracejte na zodpovědného pracovníka, kterým je Naděžda Lišková, tel: 724 183 573, email.: n.liskova@sosliberec.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky