Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Agentura regionálního rozvoje spouští v době koronavirové krize online poradenství pro podnikatele a zaměstnance

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 14. 04. 2020 11:28
  • Covid-19
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj a Agentura regionálního rozvoje spol. s r.o. (ARR) nabízí poradenství v tíživých situacích, ve kterých se ocitli podnikatelé či zaměstnanci libereckého regionu v důsledku korovinavirové krize. Na webových stránkách https://arr-nisa.cz/covid-19 se mohou občané dotázat odborníků na možnosti, jak zmírnit dopady krize na firmy či obchody, jak uchránit svoje vlastní podnikání nebo jak si poradit v aktuální tíživé životní situaci.

„Chtěl bych poděkovat Agentuře regionálního rozvoje, která přes velikonoční svátky zpracovala přehledné webové stránky. Odborníci zde rychle a zdarma poradí všem, kteří hledají řešení v době koronavirové krize nejen v oblasti podnikání,“ uvedl Michal Kříž, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionální rozvoje, evropských projektů a územního plánování.

Poradenství bude fungovat denně online prostřednictvím formuláře, který je dostupný na https://arr-nisa.cz/covid-19. Zároveň zde zájemci časem naleznou nejčastější dotazy včetně odpovědí a návodů nebo odkazy na důležité informace.

Konkrétní oblasti, na které lze směřovat dotazy:

  1. Omezení podnikatelských projektů a provoz v důsledku aktuálních mimořádných opatření
  2. Možnosti, které stát na zmírnění dopadů krize vytvořil
  3. Řešení, jak uchránit své podnikání
  4. Rady ohledně žádostí o podporu

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky