Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Od pondělí kraj částečně obnoví autobusovou dopravu. Posílí zejména školní spoje  

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 11. 01. 2021 17:56
  • Covid-19
  • Doprava

Sdílet článek

Liberecký kraj od pondělí 11. ledna 2021 obnoví vybrané autobusové spoje veřejné dopravy, kterou zajišťuje. Úprava se týká více než třiceti meziměstských linek.

„I když je stále omezená školní výuka a platí prázdninové jízdní řády, obnovíme standardní provoz u některých autobusových linek. Jedná se zejména o ty, kde pro přepravu dětí do základních škol není zajištěn jiný způsob veřejné dopravy,“ zdůvodnil rozhodnutí statutární náměstek hejtmana pro dopravu Jan Sviták.  

V příloze naleznete přehled změn. 

  • 2021-01-11 Prehled zmen (.pdf)
    281 kB
    11. 01. 2021 17:59

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky