Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Libereckém kraji vyjíždí za osobami s podezřením na koronavirus nově označené vozy   

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 13. 03. 2020 14:54
  • Covid-19
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Ode dneška mohou občané v Libereckem kraji vídat dva vozy Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje se speciálním označením ODBĚROVÉ VOZIDLO. Ty budou vyjíždět testovat osoby a odebírat vzorky lidí, u nichž existuje možnost nakažení COVIDem-19. Sanitky, které jsou označené jako ODBĚROVÉ VOZIDLO, NEJSOU určeny k převozu pacientů. Za přísných podmínek totiž zajišťují pouze sběr vzorků a jejich svoz do laboratoře. Pokud je občané uvidí ve svém okolí, nemusí mít důvod k vážnějším obavám.

Označení odběrové vozidlo

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky