Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výzva pro lidi v karanténě, kteří se zdržují na území Libereckého kraje a nemají trvalý pobyt v regionu

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 19. 03. 2020 15:39
  • Covid-19

Sdílet článek

Liberecký kraj, ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí Libereckého kraje, vyzývá všechny osoby, které nemají trvalý pobyt v Libereckém kraji, zdržují se v něm a byla jim Krajskou hygienickou stanicí jejich kraje či jejich praktickým lékařem nařízena karanténa, aby se přihlásily na zvláštní číslo 485 226 999 či e-mail krizovy.stab@kraj-lbc.cz, a to z důvodu evidence pro potřeby složek integrovaného záchranného systému pro ochranu zdraví jich samotných i jejich okolí. Tato informace bude důvěrná a nebude dále šířena ani předávána.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky