Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace o plánovaném prodeji movitého majetku ve vlastnictví Libereckého kraje - prodej ocelové konstrukce včetně její demontáže na budově  Střední školy řemesel a služeb v ulici Podhorská v Jablonci nad Nisou – formou veřejné elekt

Bc. Eva Trosbergová

odborný zaměstnanec oddělení veřejných zakázek

  • 04. 11. 2020 17:02

Sdílet článek

Liberecký kraj  informuje o zahájení výběrové řízení  formou veřejné elektronické aukce na prodej nepotřebného movitého majetku ve svém vlastnictví. Jedná se o ocelové pomocné konstrukce na budově Střední školy řemesel a služeb v ulici Podhorská v Jablonci nad Nisou. Součástí výběrového řízení bude kompletní likvidace ocelových konstrukcí s předem dohodnutým postupem na návrh zhotovitele s cílem vyčištění ulice na úroveň komunikace a chodníků, včetně likvidace nepoužitelných odpadů (dobetonované konstrukce, textilie, podsypy). Zhotovitel bude povinen na vlastní náklady zajistit uzavírku ulice po dobu přistavení těžké techniky pro demontáž jednotlivých konstrukcí.

Hodnotícím kritériem pro výběr kupujícího je nejvyšší cenová nabídka. Aukční kolo bude zahájeno dne 18. 11. 2020 v 10:00 hod.

V případě zájmu zúčastnit se této elektronické aukce můžete podat žádost o zařazení, která je k dispozici na stránkách Libereckého kraje a to:   https://investice-sprava.kraj-lbc.cz/majetkopravni-oddeleni/prodej-majetku  a nebo zašlete své kontaktní údaje (adresa firmy, IČ, telefon, email, kontaktní osoba) na email: eva.trosbergova@kraj.lbc.cz  a to nejdéle do 13. 11. 2020 do 13:00 hodin.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky