Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 04/2014 – studie proveditelnosti pro projekty eGovernment v Libereckém kraji

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 17. 02. 2014 13:25

Sdílet článek

Předmět žádosti: ZDE

Odpověď:

 

  1. Bylo na zakázku vypsáno výběrové řízení? Kdo zakázku vyhrál a nahlédnutí do smlouvy o provedení zakázky a cena zakázky.

Ano, na zakázku bylo vypsáno výběrové řízení – veřejná zakázka malého rozsahu „Zpracování studie proveditelnosti – Digitální mapa veřejné správy“. Zakázku vyhrál Ing. Pavel Matějka se sídlem Kozácká 990, 463 11 Liberec 30 (IČ 14828684) za nabídkovou cenu 300.000,- Kč (neplátce DPH).

Nahlédnutí do smlouvy je možné po předchozím dojednání termínu s paní Ing. Jitkou Balounovou, tel. č. 485 226 501, e-mail: jitka.balounova@kraj-lbc.cz.

 

  1. Nahlédnutí do nájemní smlouvy Ing. Pavla Matějky či jeho firmy EMA- projekt s.r.o.

Nahlédnutí do nájemní smlouvy je možné po předchozím dojednání termínu s paní Mgr. Marií Filipovou, tel. č. 485 226 588, e-mail: marie.filipova@kraj-lbc.cz.

 

  1. Zda je p. Matějka zaměstnán na KÚ, pokud ne, tak proč využívá emailové adresy krajského úřadu?

Ing. Matějka není a nebyl zaměstnancem, nýbrž byl a je mandatářem Libereckého kraje a zastupoval kraj při jednáních, a proto mu byla zřízena emailová adresa v rámci krajské domény.
 

  1. Zda Ing. Matějka v současné době (či jeho firma) pracuje na nějaké zakázce zadané krajským úřadem?

Ani Ing. Pavel Matějka ani jeho firma nyní nemá s Libereckým krajem uzavřený žádný smluvní vztah s finančním plněním. Ing. Pavel Matějka je ale stále mandatářem v oblasti rozvoje prostorových dat.

 

  1. Seznam všech zakázek zpracovaných p. Pavlem Matějkou či firmou EMA-projekt s.r.o. (IČ: 25012151) od vzniku Krajského úřadu a výše fakturovaných odměn.

Veškeré zpracovávané zakázky byly i řádně vyfakturovány, seznam všech fakturovaných položek je v příloze v rozdělení dle dodavatele (Ing. Pavel Matějka a EMA-projekt s.r.o.).

Příloha: ZDE

  1. seznam všech fakturovaných položek - Ing. Pavel Matějka
  2. seznam všech fakturovaných položek - EMA-projekt s.r.o.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky