Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 08/2014 – obec Pěnčín – spor - 2. dotaz

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 13. 03. 2014 22:30

Sdílet článek

Předmět žádosti:

Nečinnost obecního úřadu Pěnčín.

Odpověď:

Bohužel z vašeho podání jednoznačně nevyplývá, jaké informace požadujete sdělit.

 

Krajský úřad Libereckého kraje, odbor dopravy prověřil u Obecního úřadu Pěnčín, v jakém stádiu   je předmětné správní řízení ve věci existence či neexistence účelové pozemní komunikace              na pozemku p. č. 2/3 v k. ú. Kamení a v současné době probíhají úkony ze strany správního orgánu ve věci dokazování. Předmětné správní řízení bylo zahájeno u Obecního úřadu Pěnčín, z tohoto důvodu bude i rozhodnutím ukončeno u tohoto správního orgánu.

 

Závěrem je nutné opětovně konstatovat, že posouzení existenci či neexistence účelových komunikací spadá do výkonu přenesené působnosti, a tedy rozhodnutí je v kompetenci úřadů, nikoliv samospráv. Dovolujeme si Vás také upozornit, že hejtman ani jiný člen Rady Libereckého kraje není v žádné záležitosti nadřízen starostům měst či obcí Libereckého kraje.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky