Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 12/2014 - Poskytnutí územního rozhodnutí Městského úřadu Hrádek nad Nisou čj. 6849/00-328 k záměru Pokračování těžby - Pískovna Rynoltice

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 03. 04. 2014 22:33

Sdílet článek

Předmět žádosti:

Poskytnutí územního rozhodnutí Městského úřadu Hrádek nad Nisou čj. 6849/00-328 k záměru "Pokračování těžby - Pískovna Rynoltice" ze dne 7. 2. 2014.

 

Odpověď:

Krajský úřad posoudil předloženou žádost o poskytnutí územního rozhodnutí a v příloze tohoto dopisu Vám požadovaný dokument zasílá, a to se souhlasem Městského úřadu Hrádek nad Nisou, který v přenesené působnosti uvedený dokument vydal.

 

Krajský úřad obdržel dne 7. 2. 2014 žádost o sdělení k podlimitnímu záměru „Pokračování těžby – Pískovna Rynoltice“ dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon).

 

Krajský úřad danou žádost vyhodnotil ve smyslu § 4 zákona. Vzhledem ke skutečnosti, že záměr naplňuje dikci § 4 odst. 1 písm. c) zákona (významná změna rozsahu záměru), vyžaduje provedení zjišťovacího řízení dle § 7 zákona. Zjišťovací řízení bude zahájeno podáním oznámení záměru krajskému úřadu. Pokud bude předložené oznámení splňovat náležitosti zákona, bude do 7 pracovních dnů ode dne jeho obdržení zveřejněno v informačním systému CENIA (www.cenia.cz/eia). Informace o oznámení bude dále zveřejněna na úřední desce Krajského úřadu Libereckého kraje, na internetových stránkách Krajského úřadu Libereckého kraje (www.kraj-lbc.cz) v sekci oznámení a v místním tisku (v současné době v deníku Právo). Každý bude moci zaslat své písemné vyjádření k oznámení krajskému úřadu do 20 dnů ode dne zveřejnění informace o oznámení. V závěru zjišťovacího řízení bude přihlédnuto mimo jiného také k obdrženým písemným vyjádřením. Bez závěru zjišťovacího řízení nebo stanoviska podle zákona nelze vydat rozhodnutí nebo opatření nutná k provedení záměru v žádném správním ani jiném řízení (§ 10 odst. 4 zákona).

 

Krajský úřad upozorňuje, že do dnešního dne neobdržel oznámení záměru a tedy nezahájil zjišťovací řízení dle § 7 zákona.

Příloha č. 1 - územní rozhodnutí

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky