Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 7/2016 - E-mailový klient

Mgr. Fričová Lenka

vedoucí oddělení matrik a státního občanství

  • 14. 03. 2016 16:03

Sdílet článek

Předmět žádosti: Žadatel žádal o informaci o druhu a verzi e-mailového klienta, který se používá na Krajském úřadě Libereckého kraje, zda měli zaměstnanci e-mailové klienty i v roce 2014, zda má úřad IT oddělení a kolik je na úřadě zaměstnáno IT specialistů.

 

Odpověď:

K Vašemu dotazu „Zda mají všichni zaměstnanci Krajského úřadu Libereckého kraje k dispozici e-mailové klienty, tj. počítačový program, který slouží k přijímání, odesílání a správě e-mailů, a pokud ano, jaký je druh a verze takového e-mailového klienta (výrobce obchodní označení a verze)“ Krajský úřad Libereckého kraje uvádí, že všichni zaměstnanci mají emailový účet, je využíván MS Exchange 2010, na straně zaměstnanců MS Outlook 2010.

 

K Vašemu dotazu „V případě kladné odpovědi na první otázku, pak zda měli zaměstnanci Krajského úřadu Libereckého kraje e-mailové klienty i v roce 2014“ Krajský úřad Libereckého kraje uvádí, že zaměstnanci měli tyto emailové klienty i v minulých letech.

 

K Vašemu dotazu „Zda má Krajský úřad Libereckého kraje IT oddělení“ Krajský úřad Libereckého kraje uvádí, že Liberecký kraj má odbor informatiky.

 

K Vašemu dotazu „Kolik je u Krajského úřadu Libereckého kraje zaměstnaných IT specialistů“ Krajský úřad Libereckého kraje uvádí, že odbor informatiky má 9 IT specialistů.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky