Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Informace a materiály ke spolupráci Libereckého kraje s panem Gibiecem

27. 06. 2012

Předmět žádosti o informace:

Poskytnutí kopií veškerých smluv, které Liberecký kraj uzavřel s Lukášem Gibiecem jakož i faktur, které Lukáš Gibiec kraji předložil. Dotaz se též týká i angažmá Lukáše Gibiece v Krajské nemocnici Liberec, kde je Liberecký kraj většinovým vlastníkem.

Odpověď:

Liberecký kraj uzavřel dvě smlouvy s panem Lukášem Gibiecem. Faktur, které do dnešního dne Liberecký kraj od pana Lukáše Gibiece obdržel je celkem jedenáct. Kopie smluv i kopie faktur jsou přílohou tohoto dopisu.

Co se týká Vašeho dalšího dotazu na vztahy mezi panem Lukášem Gibiecem a Krajskou nemocnicí Liberec, tak vztahy mezi Krajskou nemocnicí Liberec, a. s. a panem Gibiecem nepatří do působnosti krajského úřadu a z tohoto důvodu byla Vaše žádost v této části odložena dle § 14 odst. 5 písm. c) zákona č. 106/1999 sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění (dále jen „InfZ“). S Vaším dotazem se můžete obrátit přímo na Krajskou nemocnici Liberec, a. s., která je také povinným subjektem k poskytování informací, protože se jedná o veřejnou instituci podle § 2 odst. 1 InfZ.

 

Příloha k odpovědi: Smlouvy a faktury (__)

Mgr. Kubíčková Michaela
michaela.kubickova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226383