Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace ke SOŠ, kde probíhá výuka jednoho nebo více předmětů v oblasti zahradnictví?

Ing. Bc. Machová (Halašková) Romana

  • 22. 12. 2011 09:30

Sdílet článek

Předmět žádosti o informace:

Sdělení seznamu středních odborných škol (s maturitou i bez maturity, škol samotných i sloučených), kde probíhá výuka jednoho nebo více předmětů z oblasti zahradnictví (sadovnictví, květinářství, ovocnictví, vinařství, zelinářství, vazačství, dendrologie, botanika a jiné) a lesnictví (dendrologie, ochrana lesa atd.) a současně jaké mají tyto školy zázemí pro výuku v podobě školních zahrad, arboret, botanických zahrad, pokusných pozemků, školních statků, případně jaké má toto zázemí rozsah a vybavení u jednotlivých škol. Jakými předpisy, normami či zákonnými úpravami četně vyhlášek je určeno jaký rozsah mají u výše uvedených škol zahrady a školní statky mít, jaké mají mít vybavení pro určitý typ škol a jaké mají mít uspořádání (např. podle jakého systému, zejména s ohledem na pedagogické cíle, jichž má být dosaženo).

Odpověď:

Vámi uvedené obory se vyučují v následujících školách v Libereckém kraji:

Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant, Bělíkova 1387, příspěvková organizace

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvková organizace

Střední odborná škola, Liberec, Jablonecká 999, příspěvková organizace

Pokud byste potřeboval další informace o školách v Libereckém kraji, najdete je na www. edulk.cz.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky