Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace, které mají vztah k výkonu dozorové činnosti v oblasti regulované reklamy za rok 2006

JUDr. Němec Jiří

  • 09. 02. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:6601|autor:JUDr. Němec Jiří|email:jiri.nemec@kraj-lbc.info|telefon:485 226 463|mobil:|aktualizace:]

1. Sdělení počtu obdržených podnětů, které se týkaly možného porušení regulace reklamy a které váš KŽÚ obdržel.
2. Pokud to je možné z tohoto souboru vyčlenit, prosíme o sdělení počtu obdržených podnětů, které se týkaly porušení regulace reklamy na doplňky stravy nebo kosmetické přípravky.
3. Prosíme o sdělení počtu shledaných uskutečněných správních deliktů, které se týkaly porušení právních norem regulace reklamy.
4. Pokud je to možné z tohoto souboru vyčlenit, prosíme o sdělení počtu shledaných uskutečněných správních deliktů, které se týkaly porušení regulace reklamy na doplňky stravy nebo kosmetické přípravky.
5. Dovolujeme si tímto požádat o poskytnutí kopií všech rozhodnutí o spáchání přestupku typu správního deliktu podle § 8 Zákona o regulaci reklamy č. 1995/40 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kde byl předmětem reklamy doplněk stravy nebo kosmetický přípravek, pokud lze tyto 2 kategorie ze souboru vyčlenit.

Odpovědi naleznete v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky