Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace o celém průběhu výběrových řízení u uvedených veřejných zakázek.

Ing. Bc. Machová (Halašková) Romana

  • 29. 11. 2011 08:00

Sdílet článek

Předmět žádosti o informace:

Informace o celém průběhu výběrových řízení dle Směrnice Rady Libereckého kraje č. 2/2009 u níže uvedených zakázek, zejména:

  1. kterým společnostem/zájermcům byly zaslány písemné výzvy k podání nabídky u každé jednotlivé níže uvedené veřejné zakázky
  2. jaké byly jednotlivé navržené ceny všech oslovených zájemců u každé jedntlivé níže uvedené zakázky
  3. jaké bylo složení hodnotící komise u každé jednotlivé níže uvedené veřejné zakázky
  4. kdy byly otírány obálky pro každou jednotlivou níže uvedenou veřejnou zakázku
  5. jaká byla předem stanovena hodnotící kritéria u každé jednotlivé níže uvedené veřejné zakázky
  6. jaká byla nejvhodnější vítězná nabídka u každé jednotlivé níže uvedené veřejné zakázky a z jakých důvodů
  7. zda byla výběrová řízení zveřejněna na webové stránce Libereckého kraje či webové stránce Krajské správy silnic Libereckého kraje (poku dano, kdy a jak dlouho)

 

 

 

V příloze nalezndete seznam dotčených veřejných zakázek.

 

Odpověď: 

Vzhledem k tomu, že se Vaše žádost nevztahuje k působnosti Libereckého kraje ani Krajského úřadu Libereckého kraje, bude dle zákona ODLOŽENA (§14 – Postup při podávání a vyřizování písemných žádostí o poskytnutí informace, odst. 5c – „Povinný subjekt posoudí žádost a v případě, že požadované informace se nevztahují k jeho působnosti, žádost odloží a tuto odůvodněnou skutečnost sdělí do 7 dnů ode dne doručení žádosti žadateli.“). Zadavatelem veřejných zakázek malého rozsahu, které jsou předmětem dotazu, je Krajská správa silnic Libereckého kraje, není proto v naší kompetenci tento dotaz zodpovědět.

Doporučuji se tedy v této záležitosti obrátit na Krajskou správu silnic Libereckého kraje, která disponuje informacemi k uvedeným veřejným zakázkám, neboť spadají do její kompetence, protože je zadavatelem veřejných zakázek malého rozsahu.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky