Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace o doručení písemnosti

Ing. Kateřina Jandlová

odborný zaměstnanec právního oddělení

  • 22. 04. 2021 10:40

Sdílet článek

Předmět žádosti: žadatel požadoval informace o tom: kdy, komu, pod jakými č.j. nebo ID datové zprávy bylo doručeno rozhodnutí o lhůtě a posouzení nadřízeného orgánu k podnětu na přezkum rozhodnutí krajského úřadu.

Odpověď na žádost: Krajský úřad Libereckého kraje sdělil žadateli: Vaše dvě podání ze dne 5. 10. 2020 nebyla úplná, chyběly plné moci k zastupování společností, proto jste byl nejprve neformálně dopisem do datové schránky dne 7. 10. 2020 požádán o doložení plných mocí k zastupování. Protože jste na tento dopis nereagoval, KÚ LK Vás vyzval znovu k doplnění, tentokráte výzvou podle správního řádu ze dne 23. 10. 2020, č.j. KULK 77436/2020. Ve výzvě byla stanovena lhůta (do 9. 11. 2020) a upozornění, že v případě nedoložení požadovaných dokladů ve lhůtě stanovené výzvou, budou Vaše podání bez dalšího řízení odloženo. Dne 3. 11. 2020 KÚ LK obdržel Vaši reakci na tuto výzvu, ve které jste uvedl, že KÚ LK plné moci již má, a že výzva je nesrozumitelná a nesplnitelná a dále jste v této reakci požadoval prodloužení lhůty z původních 10 dnů o dalších 30 dnů. KÚ LK Vám dopisem ze dne 5. 11. 2020, č.j. KULK 80949/2020 k tomuto sdělil, že plné moci, které jsou uloženy ve spisech KÚ LK nejsou určeny k zastupování v požadované věci (kontroly). Dále zde KÚ LK uvedl, že výzvu považuje za zcela srozumitelnou, a že vzhledem k době, která uplynula od prvního požadavku KÚ LK o Vaše doplnění plných mocí (7. 10. 2020), neshledal důvody k prodloužení lhůty. Vzhledem k tomu, že požadované doklady nebyly ani do dnešního dne dodány, nebylo žádné řízení zahájeno. O tomto postupu jste byl vyrozuměn v poučení výzvy k doplnění ze dne 5. 11. 2020, č.j. KULK 80949/2020.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky