Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace o veřejných linkách v Libereckém kraji a o veřejných autobusových linkách provozovaných ČSAD Semily a.s.

Ing. Jakešová Stanislava

  • 10. 03. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6580|autor:Ing. Jakešová Stanislava|email:stanislava.jakesova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 471|mobil:|aktualizace:]

1. Kolik veřejných autobusových linek je provozováno v Libereckém kraji.
2. Kolik z těchto linek je dotováno Krajským úřadem Libereckého kraje.
3. Kolik veřejných linek provozuje v Libereckém kraji ČSAD Semily a.s. a  z toho dotovaných krajským úřadem.
4. O které dotované veřejné linky provozované ČSAD Semily a.s. se jedná.
5. Které spoje ČD v Libereckém kraji jsou dotované krajských úřadem.
6. Na jakém základě byly veřejné autobusové linky schváleny včetně jízdních řádů.
7. Na základě čeho provozuje veřejné autobusové linky v Libereckém kraji ČSAD Semily a.s.
8. Jakým způsobem byla stanovena výše dotace, kdo poskytl údaje pro výpočet, kdo provedl výpočet a jak byl stanoven přiměřený zisk u veřejných autobusových linek dotovaných krajským úřadem.
9. Poskytl Krajský úřad Libereckého kraje firmě ČSAD Semily a.s. nějaké garance bankovního charakteru, finanční půjčky, popřípadě jiné výhody, které jiným dopravcům neposkytl.
10. Kolik veřejných autobusových linek dotovaných krajským úřadem provozovala firma ČSAD Semily a.s. v jednotlivých letech od r. 2000 až do r. 2008 a v jaké výši byly v těchto letech poskytnuté dotace této firmě krajským úřadem.
11. Má krajský úřad informace o dalších poplatcích, které ČSAD Semily a.s. požaduje od firem, jejichž zaměstnanci využívají veřejných linek už dotovaných krajským úřadem při dojíždění do zaměstnání (např. Škoda Mladá Boleslav, Preciosa Turnov, Šroubárny Turnov, Monroe Hodkovice, atd.)
Odpovědi na výše uvedené otázky naleznete v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky