Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace – prvostupňová rozhodnutí - odvolání

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 22. 08. 2013 09:42

Sdílet článek

Předmět žádosti:

otázka č. 1

Kolik prvostupňových rozhodnutí Váš úřad přezkoumával (jako odvolací správní orgán) k odvolání účastníků řízení a kolik těchto prvostupňových rozhodnutí po jejich přezkoumání zrušil. Prosím o údaje za roky 2011 a 2012.

otázka č. 2

Kolik prvostupňových rozhodnutí vydaných na úseku stavebního zákona Váš úřad přezkoumával (jako odvolací správní orgán) k odvolání účastníků řízení a kolik těchto prvostupňových rozhodnutí po jejich přezkoumání zrušil. Prosím o údaje za roky 2011 a 2012.

Odpověď:

K otázce č. 1:

V roce 2011 bylo Krajským úřadem v Liberci přezkoumáváno celkem 2 319 rozhodnutí, z toho 385 zrušeno.

V roce 2012 bylo Krajským úřadem v Liberci přezkoumáváno celkem 773 rozhodnutí, z toho 221 zrušeno.

K otázce č. 2:

V roce 2011 bylo Krajským úřadem v Liberci na úseku stavebního zákona přezkoumáváno celkem 228 rozhodnutí, z toho 125 zrušeno.

V roce 2012 bylo Krajským úřadem v Liberci na úseku stavebního zákona přezkoumáváno celkem 238 rozhodnutí, z toho 91 zrušeno.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky