Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace – smlouva s Genus TV

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 26. 09. 2013 15:04

Sdílet článek

Předmět žádosti:

Platí Smlouva mezi Libereckým krajem a Genus TV, a.s. na zajištění, distribuci a tisk periodika "Měsíčník Liberecký kraj" ze dne 27.5. 2004?

 A pokud ano, jak jsou naplňovány body smlouvy - hlava XI "Bonus", vzhledem k tomu, že Genus TV nevysílá?

 A hlava VIII - bod 1. Cena za internetovou podobu noviny (nikoliv jejich verzi na stránkách kraje, ale doménu www.mesicniklibereckykraj.cz), která již rovněž nefunguje?

Pokud již smlouva neplatí, do kdy platila a jak byly výše zmíněné body smlouvy naplňovány, zejména vzhledem ke skutečnosti, že a)Genus nevysílá b) nefunguje doména www.mesicniklibereckykraj.cz.

Pokud nebyly naplňovány, jakým způsobem kraj jejich naplňování vymáhala, popřípadě sankcionoval?

Odpověď:

  1. Platí Smlouva mezi Libereckým krajem a Genus TV, a.s. na zajištění, distribuci a tisk periodika "Měsíčník Liberecký kraj" ze dne 27. 5. 2004?

Smlouva na zajištění, distribuci a tisk periodika „Měsíčník Liberecký kraj“ ze dne 27. 5. 2004 je platná do 30. 11. 2013 (v současné době běží výpovědní lhůta).

 

  1. A pokud ano, jak jsou naplňovány body smlouvy - hlava XI "Bonus", vzhledem k tomu, že Genus TV nevysílá?

Dodatkem č. 1 ke smlouvě o dílo č. SH/546/2004 podepsaná dne 2. 1. 2013 byla hlava XI. smlouvy zrušena na základě plánovaného ukončení vysílání Genus TV.

 

  1. A hlava VIII - bod 1. Cena za internetovou podobu noviny (nikoliv jejich verzi na stránkách kraje, ale doménu www.mesicniklibereckykraj.cz), která již rovněž nefunguje?

Dodatkem č. 1 ke smlouvě o dílo č. SH/546/2004 byl z hlavy VIII. vypuštěn řádek 3. tj. tento text: „Cena za aktualizaci internetové podoby novin činí 8000Kč bez DPH, resp. 8400Kč s 5% DPH“.

4. Pokud již smlouva neplatí, do kdy platila a jak byly výše zmíněné body smlouvy naplňovány, zejména vzhledem ke skutečnosti, že a)Genus nevysílá b) nefunguje doména www.mesicniklibereckykraj.cz.

Platná smlouva a jednotlivé body byly ošetřeny dodatkem č. 1 ke smlouvě o dílo č. SH/546/2004. Viz odpovědi na dotazy 2. a 3. Vaší žádosti.

5. Pokud nebyly naplňovány, jakým způsobem kraj jejich naplňování vymáhala, popřípadě sankcionoval?

Genus TV plní veškerá ujednání smlouvy dle smlouvy o dílo SH/546/2004 včetně dodatků.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky