Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace - Smlouvy uzavřené mezi provozovateli drážní či veřejné linkové dopravy s Libereckým krajem

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 03. 09. 2013 07:52

Sdílet článek

Předmět žádosti: Poskytnutí smluv uzavřených mezi jednotlivými provozovateli drážní dopravy nebo provozovateli veřejné linkové osobní dopravy na straně jedné a Libereckým krajem jakožto veřejnoprávní korporací na straně druhé, a to za účelem zajištění dopravní obslužnosti území kraje dle účinné právní úpravy, resp. základní dopravní obslužnosti dle právní úpravy derogované účinnou právní úpravou, na jejichž základě je shora uvedeným osobám oprávněným provozovat dopravu dle zvláštních právních předpisů poskytována kompenzace, resp. úhrada prokazatelné ztráty dle předchozích právních předpisů.

Odpověď: Seznam všech účinných smluv včetně jejich dodatků je uveden v přiložené tabulce „seznam smluv_PVS“.  Vzhledem k tomu, že Liberecký kraj zveřejňuje smlouvy na Portále veřejné správy, je v tabulce uveden i odkaz na příslušnou smlouvu/dodatek. Na Portále veřejné správy jsou k dnešnímu dni zveřejněny všechny smlouvy (příp. dodatky) uzavřené po 1. 1. 2013, platné smlouvy a dodatky uzavřené před tímto datem budou tamtéž zveřejněny nejpozději do 30. 9. 2013.

Příloha č. 1 - Seznam smluv PVS

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky