Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace – veřejné zakázky – řízení u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 17. 04. 2013 11:19

Sdílet článek

Předmět žádosti:

Za každý kalendářní rok prosím uveďte:


a) U kolika Vámi administrovaných veřejných zakázek bylo zahájeno řízení u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže? Prosíme rozlišit, zda řízení byla zahájena na návrh, nebo z moci úřední.

b) V kolika případech Úřad pro ochranu hospodářské soutěže vydal předběžné opatření?


c) Kolik ze zahájených řízení skončilo uložením nápravného opatření či uložením pokuty, kolik ze zahájených řízení bylo Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže zastaveno, v kolika případech byl návrh na zahájení řízení zamítnut a u kolika dosud nebylo pravomocně rozhodnuto?


Prosíme o níže uvedenou specifikaci jednotlivých prověřovaných veřejných zakázek:

- v případě zastavených řízení v rozsahu: název zakázky, evidenční číslo v ISVZ, datum zahájení řízení, datum zastavení řízení, informaci, zda (popřípadě kdy) byl podán opravný prostředek, datum právní moci rozhodnutí o zastavení řízení, informaci, zda bylo rozhodnutí o zastavení řízení napadeno u soudu,

- V případě zamítnutých návrhů na zahájení řízení v rozsahu: název zakázky, evidenční číslo v ISVZ, datum zahájení řízení, datum rozhodnutí o zamítnutí návrhu, informaci, zda (popřípadě kdy) byl podán opravný prostředek, datum právní moci rozhodnutí o zamítnutí návrhu, informaci, zda bylo rozhodnutí o zamítnutí návrhu napadeno u soudu,


v případě uložení nápravného opatření či pokuty v rozsahu: název zakázky, evidenční číslo v ISVZ, datum zahájení řízení, datum prvoinstančního rozhodnutí, datum podaného rozkladu, datum rozhodnutí o rozkladu, datum právní moci rozhodnutí, specifikaci uloženého nápravného opatření a/nebo výše uložené pokuty v obou instancích a dále informaci, zda rozhodnutí bylo napadeno u soudu,

- v případě dosud pravomocně nerozhodnutých řízení v rozsahu: název zakázky, evidenční číslo v ISVZ, datum zahájení řízení, datum prvoinstančního rozhodnutí a specifikaci, zda bylo v první instanci řízení zastaveno či uloženo nápravné opatření (pokud již bylo rozhodnuto), specifikaci uloženého nápravného opatření (pokud bylo v první instanci uloženo), datum podaného rozkladu (pokud byl podán), datum vydání rozhodnutí o rozkladu (pokud bylo vydáno a zároveň dosud nenabylo právní moci.) Odpověď: naleznete ZDE (__)

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky