Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace – Zastupitelé LK – uvolnění pro funkci pro období 2000 - 2013

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 09. 12. 2013 12:36

Sdílet článek

Předmět žádosti:

Na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, žádám o sdělení následujících informací:

  • jmenný seznam všech zastupitelů kraje, kteří byli někdy v období 12.11.2000 až 1.11.2013 uvolněni pro funkci a to s vyznačením doby, po kterou byli uvolněni pro funkci a specifikací funkce (např. hejtmané, náměstci, členové rady, předsedové výborů či komisí);
  • u osob, které opustili uvolněnou funkci z jiných důvodů, než končícího mandátu, prosím o uvedení důvodu odchodu z funkce (rezignace, odvolání, úmrtí atp.) a odkaz na usnesení zastupitelstva, které takový krok provedlo nebo vzalo na vědomí a případně zvolilo nového uvolněného zastupitele.

Odpověď: Přehled uvolněných členů Zastupitelstva Libereckého kraje za období 2000 - 2013

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky