Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Otázky týkající se problematiky rychlostní silnice R35

Ing. Bc. Halašková Romana

  • 16. 02. 2010 11:30

Sdílet článek

Předmět žádosti o poskytnutí informace:

  1. zda bude na jednání krajského zastupitelstva Libereckého kraje dne 23. 2. 2010 projednána problematika rychlostní silnice R35,
  2. zda na tomto jednání krajského zastupitelstva nebo před ním bude ve věci silnice R35 předkládán zastupitelům nějaký materiál, kdo jej bude přadkládat a přesný obsah tohoto materiálu včetně návrhu usnesení,
  3. zda se bude na zasedání krajského zastupitelstva Libereckého kraje dne 23. 2. 2010 hlasovat o výběru koridoru rychlostní silnice R35,
  4. zda budete Vy, jako radní pro dopravu na jednání krajského zastupitelstva dne 23. 2. 2010 předkládat jakýkoliv materiál k problematice rychlostrní silnice R35 a obsah tohoto materiálu a zda budete navrhovat na tomto jednání krajského zastupitelstva, aby se hlasovalo o koridoru R35.

Odpověď:

O této problematice se nadále vedou na Libereckém kraji intenzivně jednání. V současné době nepředpokládá rezort dopravy předložení materiálu týkající se problematiky rychlostní silnice R35 na území Libereckého kraje na zasedání Zastupitestva Libereckého kraje dne 23. 2. 2010, z tohoto důvodu není k dnešnímu dni na programu jednání nahlášen žádný bod, který by se zabýval výše uvedenou problematikou.

Vzhledem k tomu, že se jedná o závažnou problematiku, která se neustále diskutuje, není naprosto vyloučené, že by se mohl objevit na programu zasedání Zastupiterlstva Libereckéjo kraje dne 23. 2. 2010 nějaký bod týkající se problematiky rychlostní silnice R35.

Jak již je výšše uvedeno, k dnešnímu dni se toto nepředpokládá.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky