Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Poskytnutí smluv a protokolů o výběrovém řízení k Měsíčníku LK a pořadu Týden v LK

Ing. Bc. Halašková Romana

  • 12. 08. 2011 14:30

Sdílet článek

Předmět žádosti o informace:

Získání smlouvy mezi Libereckým  krajem a společností Genus TV, která se týká realizace média Měsíčník  Liberecký kraj (MLK). Smlouvu se všemi případnými dodatky.

Dále protokol o výběrovém řízení, které na tuto  službu v této době proběhlo.

Další věcí je i protokol o výběrovém řízení a smlouvu s dodtky se  společností Genus TV na realizaci TV pořadu Týden v Libereckém kraji.

Dále bych potřeboval informaci, zda i před uzavřením těchto smluv na  realizaci Měsíčníku Liberecký kraj a TV pořadu Týden v Libereckém kraji  existovaly nějaké smluvní a obchodní vztahy mezi Libereckým krajem a  touto společností. Pokud ano, potřeboval bych získat i tyto náležitosti.

Dovolte zároveň otázku - ověřoval si úřad Libereckého kraje někdy,  jaký mají tyto média (MLK) či TV pořad dosah čtenářů/diváků? Je vedení  Libereckého kraje s poskytovanými službami spokojeno a neuvažovalo někdy  o vypsání nového výběrového řízení?

Odpověď:   

Na základě Vaší žádosti o informaci dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisu (dále jen zákon), ze dne 28. 7. 2011 Vám zasílám veškeré smlouvy k pořadu Týden Libereckého kraje od roku 2002 do současnosti (celkem 5 smluv) společně s materiály ze zasedání RK, kde je vysvětlena historie vztahů a uzavíraných smluv mezi LK a Genusem TV. Totéž platí u Měsíčníku LK (celkem 1 smlouva s protokolem o výběrovém řízení).

 Poslední Vaše otázka není v souladu s režimem zákona, nicméně se touto otázkou Liberecký kraj zabývá.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky