Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Povolení k provozování vodovodu

Mgr. Lenka Fričová

vedoucí oddělení matrik a státního občanství

  • 20. 02. 2019 00:00

Sdílet článek

Předmět žádosti: Žadatelka žádala o:

Přehled všech platných povolení k provozování vodovodu nebo kanalizace ve smyslu § 6 zákona č. 274/2001 Sb. o vodovodech a kanalizacích (dále jen „ZoVaK“), vydaných Krajským úřadem Libereckého kraje, na základě kterých byly k 13. 1. 2019 provozovány vodovody a/nebo kanalizace, a to s uvedením:

a) spisové značky a čísla jednacího každého jednotlivého povolení;

b) údajů jednotlivých provozovatelů (alespoň v rozsahu jejich názvu či obchodní firmy, identifikačního čísla a sídla), kterým bylo takto povoleno provozování vodovodu nebo kanalizace;

c) odborných zástupců (ve smyslu § 6 odst. 11 ZoVaK v platném znění) těchto jednotlivých provozovatelů, kteří odpovídají za provozování vodovodů nebo kanalizací.

KÚ LK žadatelce poskytl požadované informace. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky