Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přechod práv a závazků Krajské nemocnice Liberec, p.o.

PhDr. Riegerová Alena

  • 05. 03. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6581|autor:PhDr. Riegerová Alena|email:alena.riegerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 550|mobil:|aktualizace:]

Z veřejně dostupných registrů není patrná jakákoli změna ohledně Krajské nemocnice Liberec, příspěvkové organizace, se sídlem Husova 40, Liberec, IČ: 00829951, (dále jen "Krajská nemocnice Liberec, p.o.") tak z usnesení č. 70/07/ZK přijatého na zasední Zastupitelstva Libereckého kraje dne 27. 2. 2007 plyne, že Krajská nemocnice Liberec, p.o., byla tímto usnesením zrušena. Ze zrušovacícho usnesení však bez dalšího nevyplývá, zda a případně na jaký subjekt přešla práva a závazky Krajské nemocnice Liberec, p.o. S ohledem na absenci takového výslovného určení připadá v úvahu, že subjektem, na který přešla práva a závazky ze zrušené Krajské nemocnie Liberec, p.o., je zřizovatel, tedy přímo Liberecký kraj. Vzhledem k tomu, že klient uplatňuje svůj nárok na náhradu škody vůči subjektu, jehož jste byly zřizovatelem a který byl zrušen na základě vašeho rozhodnutí, žádám Vás o sdělení, na koho přešla práva a závazky Krajské nemocnice Liberec, p.o. ve smyslu ust. § 27 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů.
Odpověď na výše uvedený dotaz naleznete v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky