Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Souhlas s provozováním zařízení k využívání odpadu

Mgr. Lenka Fričová

vedoucí oddělení matrik a státního občanství

  • 13. 02. 2019 00:00

Sdílet článek

Předmět žádosti: Žadatel žádal o poskytnutí těchto informací:

  1. Zda byl v Libereckém kraji některé z osob, které uvádíte v žádosti, udělen souhlas k provozování zařízení k využívání, odstraňování, sběru nebo výkupu odpadů a s jeho provozním řádem (dále jen „souhlas k provozování zařízení“) ve smyslu § 14 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů,
  2. Pokud byl některé z těchto osob udělen souhlas k provozování zařízení v Libereckém kraji, žádáte o informaci pro jaké zařízení, pro jakou lokalitu a pro jaké druhy odpadu byl souhlas vydán,
  3. V souvislosti s bodem 2) žádáte o zaslání příslušných rozhodnutí, kterými byly uděleny souhlasy k provozování zařízení, včetně všech změn a doplnění. 

Odpověď:

  1. Po provedení ověření údajů v databázi programu ESPI o udělených souhlasech k provozování zařízení k nakládání s odpady dle § 14 odst. 1 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších předpisů, KÚ LK zjistil, že žádný ze subjektů uvedených v žádosti v minulosti předmětný souhlas od KÚ LK nezískal. S ohledem na to odpadá odpověď na body 2. a 3. žádosti.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky