Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vizualizace R35 zpracované firmou Valbec

Ing. Jakešová Stanislava

  • 24. 01. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:6599|autor:Ing. Jakešová Stanislava|email:stanislava.jakesova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 471|mobil:|aktualizace:]

Poskytnutí vizualizace R35 zpracované firmou Valbec. O tuto vizualizaci bylo žádáno dopisem již dne 28. 4. 2006, na který bylo odpovězeno, že tato vizualizace není dosud dopracována, a že bude přístupná na webových stránkách Libereckého kraje. Vizualizace dosud na stránkách Libereckého kraje není. Žádáme tedy opětovně o poskytnutí zpracované vizualizace (kopie na příslušném nosiči dat), neboť v dnešní době je již tato vizualizace hotová, o čemž svědčí mj. i webové stránky společnosti Valbec, kde je vizualizace R35 zpracovaná pro Liberecký kraj uváděna jako jedna ze zpracovaných zakázek společností Valbec a je zde ukázka jednoho snímku z této vizualizace.

Odpověď naleznete v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky