Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace k databázi poskytnutých informací dle informačního zákona

Ing. Bc. Machová (Halašková) Romana

  • 26. 09. 2011 12:00

Sdílet článek

Předmět žádosti o informace:

Podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím žádám o poskytnutí těchto informací:

  1. Výroční zprávy za rok 2009 a 2010.
  2. Dále Vás žádám o vyjádření, kdo nejčastěji v loňském roce požadoval poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím (občané, firmy, podnikatelé, ekologické organizace, ...).
  3. Jaké konkrétní dotazy v rámci výše zmíněného zákona Vám byly v loňském roce předloženy.
  4. Jak velká částka se loni vynaložila na úklid krajského města.

Odpověď:

  1. Výroční zprávy Libereckého kraje za rok 2009 a 2010, ale i za roky předešlé naleznete na tomto odkaze: http://kancelar-hejtmana.kraj-lbc.cz/page2924.
  2. Odpověď na Váš dotaz naleznete ve výroční zprávě dle zákona č. 106/1999 Sb.: http://krajsky-urad.kraj-lbc.cz/page1113.
  3. Konkrétní dotazy naleznete v databázi poskytnutých informací: http://krajsky-urad.kraj-lbc.cz/page2784.
  4. Na poslední otázku nejsme schopni odpovědět, neboť tento dotaz patří do gesce Statutárního města Liberec. K dispozici máme pouze informace ohledně úklidu za budovu Krajského úřadu Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky